logo f
|

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕНИ

tabeli_domeni1

НАПОМЕНА: ИНФОРМАЦИИ ЗА НАШИТЕ ХОСТИНГ ПАКЕТИ МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ НА UnetCloud


tabeli_domeniEn2

НАПОМЕНА: Со секој хостинг пакет на UnetCloud добивате бесплатна обнова на еден домен.


ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ (ГЕНЕРИЧКИ) ДОМЕНИ

tabeli_domeni3

Преземи барање за регистрација на интернационален (генерички) домен:tabeli_domeni4

  • Уплатата се врши на следните сметки:
  • Сметка број: 200000022953393 – Стопанска Банка АД Скопје
  • Сметка број: 300000002384393 - Комерцијална Банка АД Скопје